Autor: 021.rs

Novi Sad
01.09.2016.
12:30 > 12:56
Dečije igralište na Limanu III koje je uklonjeno radi izgradnje Muzičke i baletske škole izmešteno je u međublokovski prostor između Šekspirove i Ulice Narodnog fronta.
  • MS

    07.09.2016 23:09
    mogli su kod nas...
    Zaista mislim da je po gradu bilo dosta lokacija gde bi ova skola bila vise nego dobrodosla. Sto ne prebaciste kod nas u Mali Beograd iza Euro Petrol pumpe na Temerinskom putu prostora koliko hoces, bar nesto kulturno i lepo u inace zapustenom delu grada, manje od 4km od centra. Tu su nedavno svu onu divljinu sravnili sa zemljom radilo se i nedeljom pisalo se na vasem portalu da se tu seli gradsko zelelenilo i odjednom sve stalo... Divljina i dzungla izrasla jos veca i gusca... Bar su preko puta iza stadiona Crvene Zvezde zakopali onaj kanal, nadam se da i u Stefana Decanskog stize uskoro kanalizacija, kad vec nece zelenilo i muzicka skola ;)
  • ex chapman

    05.09.2016 09:57
    podržavam
    što više igrališta za decu to bolje. skrećem pažnju da je igralište u istom stanju oštećenosti kao i pre uklanjanja: jedna ljuljaška je potpuno neupotrebljiva jer je neko uradio neki čudan zahvat sa lancima na kojima visi; krovovi na kućicama su i dalje polomljeni i njihove oštre ivice predstavljaju rizik od povređivanja; sve je naravno juš uvek iškrabano grafitima (ko su "totalni idioti" koji auto-lakom škrabaju igralište za malu decu?). ono što najviše poražava je da nakon što je postu šljunak isti već sutradan bio prepun otpada - upotrebljene maramice, kese, plastika, flaše (staklo) - sve ono što "omladina" obično ostavlja nakon noćnog "provoda". džaba vam sve "braćo" Srbi!
  • Pera lala

    05.09.2016 06:27
    Kako gde ,pa tu blizu
    Molim gde da izmeste??? Jel ste vi iz ovog grada? Pa napreDno je već reši sve,pa vi nemate pojma,iza Mišeluka postoji naselje Alibegovac.E tu možete da šutate loptu u balon stadionu,a možete malo i forhend pa bekhend odma do balona uff još i da biraš na kojim terenima, imaš odmah do puta par i ako zadjete "dublje" u alibegovac naći ćete još koji teniski teren...i to je Novi Sad e sad što nije blizu jbga velika smo mi metropola od grada bolje tržni centri i gmo nego sport...glasaliii steee sad uživajte :p nja nja slepci jedni
  • đokica

    02.09.2016 12:16
    LIMAN 3 MUZIČKA OAZA
    Neko iz kvarta. Nije to ništa,sad dolazi građeviska mafija da gradi. Samo da prođu ne namešteni tender. A onda ozbiljna muzika iz svih instrumenata...
  • Neko iz kvarta

    02.09.2016 10:44
    Trebali ste da slikate sa kontra strane. Igralište je nabijeno uz zgradu, stanari ima da odlepe od galame, jer im je igralište pod prozorima. Ovo nije dobro rešenje, ali bolje nismo ni očekivali.
  • M.

    01.09.2016 21:22
    @limanac
    Komšo, sve je tu, samo malo pomereno u busućnost. Možda 2, 3, ili koju godinu više.
    Majke im ga spotaknem...
  • kokica

    01.09.2016 19:55
    pa to je sjajno
    a di su sada moji koševi, a di su tereni za basket, a sprave za vežbanje, a rukometni golovi??? di je to? pojela maca? ili će muzikanti da to koriste, a mi da se gojimo i debljamo i da umremo od kolesterola i slobodnih radikala (mislim na ove u krvi, ne na ove druge, mada su podjedanko opasni i opaki)
  • Volim svoj grad

    01.09.2016 19:12
    Zar zaista gradjani nemaju nikakva prava da uticu na to kako ce se koristiti prostor u njihovoj neposrednoj blizini?
    Mislim da to sto pre treba uvesti. Taman se skrasis, otplacujes kredite da ti dete odrasta u jednom okruzenju, a onda neko to sve odluci da promeni. Pa ni ovce ovo ne bi mirno trpele.
    Lakse sam podnela stetu stranih agresora. Ovi 'domaci' su mnogo gori.
  • Madre

    01.09.2016 15:55
    A gde su četiri koša, golovi, sprave za zgibove??? To je nebitno, nek ovi malo veći klinci ćoškare po haustorima, ili šta??? Bagro jedna uništiteljska!
  • M

    01.09.2016 14:53
    toliko me iritira izgradnja te skole na ovoj lokaciji, pored svih poljana parcela i ostalog po detelinari i naselju...ne nego su nameracili liman 3. osim izmestanja terena, igralista, doci ce i dodatnog opterecenja na parking. vec nema mesta, merkator, pijaca, nis, gomila automobila...
  • darko

    01.09.2016 14:14
    @Limanac
    Tako je sugradjanine. Ono sto se desava dijagonalno od Merkatora je totalno unistenje sporta u Novom Sadu.
  • djukic pandur

    01.09.2016 13:55
    za limanca
    sve to imas na sajmistu i unutar sajma sta ce to napoljiu i ovako stize jesen a za atletiku to je ugaseno odavno samo nisi obavesten i stadion treba izmestiti van grada pa nek se tamo skuplaju navijaci i narko dileri a ne ovde ispred svake radnje u sred centra pozdrav
  • mama

    01.09.2016 13:17
    taman prosao raspust
    sve u roku
  • Limanac

    01.09.2016 13:06
    u zdravom telu zdrav duh!!!
    Dobro ok igraliste za decu...
    A gde ce izmestiti terene za kosarku i fudbal?
    Gde ce izmestiti teniske terene i i terene za fudbal koji se ruse preko puta Merkatora zbog izgradnje trznog centra ?
    Takodje gde ce izmestiti deo pomocnog stadiona koji je najvise kotristio Atletski klub Vojvodina? Gde ce se i da li igde to izmestiti. Izvolite gospodo na vlasti, dobili ste 30K...znaci imate s cim...sem ako ne potrosite na buda;astine , npr neki behaton i sl.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna